خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با رابطه جنسی در دوران دوستی پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
آیا رابطه جنسی در دوران دوستی صحیح است؟ وجود رابطه عاطفی و عاشقانه قبل از ازدواج، امروزه یکی از مسائلی است که در جوامع بشری به آن پرداخته می شود و دختران و پسران راغب هستند قبل از ازدواج به برقراری رابطه عاطفی با جنس مخالف خود بپردازند. اینکه این روابط منجر به ازدواج شود یا نشود امری جداست. ولی باید این نکته را دانست که در بسیاری از روابط عاطفی و عاشقانه قبل از ازدواج، دو فرد می توانند به برقراری رابطه جنسی با یکدیگر بپردازند یا نه که در این مقاله در مورد مزایا و معایب این عمل در این دوران صحبت می کنیم. مشاوره ازدواج می تواند در این زمینه بسیار موثر باشد. برای کسب اطلاع بیش تر در زمینه مشاوره قبل ازدواج کلیک کنید.
امروزه در فرهنگ های مختلف وجود روابط عاطفی و عاشقانه قبل ازدواج به امری متداول تبدیل شده است. کمتر دختر یا پسری را می توان مشاهده کرد که در دوران زندگی خود مخصوصا در سن بلوغ که غرایز جنسی نیز پا به عرصه می گذارند، دوستی های قبل از ازدواج را تجربه نکرده باشد. از نظر روانشناسی در بسیاری از این روابط عاشقانه و عاطفی تنها ترشح هورمون های جنسی و بر هم خوردن تعادل هورمونی بدن که در دوران بلوغ اتفاق می افتد، باعث ایجاد احساس عشق در افراد می شود. در فرهنگهای مختلف جوامع نسبت به این رفتار که جزئی از رفتار طبیعی در انسانها در نظر گرفته میشود، با آن موافق بوده و یا اینکه مخالفتی نسبت به آن شکل نمیگیرد.
اما در فرهنگهای سنتی همچون ایران، وجود این روابط با مخالفتهای شدید از طرف خانواده ها همراه است و به همین دلیل وجود این روابط بین دختران و پسران در فرهنگهای سنتی به نحوی پنهانی انجام می گیرد. معمولا در شکل گیری مراحل رابطه عاطفی ، افراد با یکدیگر از احساساتشان نسبت به همدیگر صحبت می کنند و برای اثبات دوست داشتنشان به همدیگر فعالیت هایی را انجام می دهند. این روابط می تواند به نحوی کمک کننده باشد؛ زیرا در بسیاری از موارد ختم به ازدواج می شوند و یک زندگی مشترک با شناخت را برای افراد به وجود میآورند و از طرفی اگر ختم به ازدواج نشوند، یک تجربه بسیار خوب برای هر دو طرف خواهد شد. برای مطالعه مقاله تبدیل رابطه دوستی به ازدواج کلیک کنید.
نیاز جنسی می تواند یکی از ارکان روابط عاطفی در فرهنگ های غربی باشد و فرهنگ های غربی این نکته را پذیرفته باشند که رابــطه جنسی یک اصل در روابط عاطفی محسوب می شود و با آن مخالفتی نداشته باشند. اما در سایر فرهنگ ها این نگرش که در روابط عاطفی از روابط جنسی بهره گرفته شود، یک نگرش کاملا غلط بوده و حتی از نظر روانشناسی هم می تواند معایبی را همراه داشته باشد.
وجود رابطه جنسی قبل از ازدواج برای هر دو جنس یک اتفاق منحصر به فرد خواهد بود. زیرا از لحاظ غریزی و بیولوژیکی میتوان این نکته را در نظر گرفت که هر دو جنس به وجود رابطه جنسی نیاز دارند. رابطه جنسی می تواند موجب نزدیکی دو فرد به همدیگر شود و رابطه عاطفی افراد را به مرحله بالاتری منتقل کند و یک تمایل برای برقراری روابط جنسی دیگر در افراد به وجود آورد.
رابطه جنسی در دوران دوستی برای افرادی اهمیت دارد که خواستار ازدواج با یکدیگر هستند و بروز رابطه جنسی قبل از ازدواج به زندگی مشترک آینده افراد آسیبی وارد نمی کند. اما باید این نکته را دانست که انجام رابطه جنسی قبل از ازدواج می تواند موجب سردی افراد از همدیگر شود و از آن جایی که ما در فرهنگی سنتی زندگی می کنیم، باید توجه کنید که انجام رابطه جنسی می تواند برای هر دو جنس معایب و حتی انگــیزه ازدواج از هر دو جنس را کاهش دهد. رابطه جنسی می تواند در روابط عاطفی تاثیر گذار باشد و این تاثیر می تواند خود را هم به صورت مثبت و هم به صورت منفی در روابط عاطفی افراد نشان دهد.
افرادی که وارد رابطه عاطفی با یکدیگر می شوند عمدتا اشتیاق خاصی به بر قراری رابطه جنسی با یکدیگر خواهند داشت. زیرا ارضای نــیاز جنسی یکی از محرک های اصلی کشش به جنس مخالف است. این نکته می تواند یکی از دلایل واضح در این امر باشد که بروز و ترشح هورمون های جنسی و حس غریزی و نیازمندی انسان ها برای برقراری رابطه جنسی می تواند بسیار حائز اهمیت باشد و وجود رابطه جنسی در روابط عاطفی را تسهیل کند. برخی از دلایل اشتیاق به رابطه در دوران دوستی عبارتند از:
این موضوع بیشتر توسط دختران به وجود می آید که برای متعهد کردن دوست پسرشان به رابطه عاطفی و ایجاد انگیزه برای ازدواج دست به انجام رابطه جنسی با او می زنند. به نحوی که وانمود کنند او دیگر نمی تواند راهی جز ازدواج اجباری با دختر را در پیش گیرد. از طرفی همین امر می تواند از طرف پسران اتفاق بیفتد به گونه ای که پسران با انجام رابطه جنسی با دوست دخترشان او را موظف می کنند که بخواهد ازدواج کند و به رابطه عاطفی قدری جدی تر نگاه کند و خواستار ازدواج با شریک جنسی خود باشد.
از همین رو یکی از دلایل بسیار آشکار برای متعهد کردن طرف مقابل که در هر دو جنس انجام میگیرد، برقراری رابطه جنسی است. می توان به این موضوع اشاره کرد که اگر فردی رابطه عاطفی برایش جدی نباشد و یا ترس از تعهد در رابطه داشته باشد، حتی با برقراری رابطه جنسی نمی تواند این احساس تعهد و ازدواج را برای خود زنده کند. از همین رو این اتفاق به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
همان طور که در بالا هم گفته شد در بسیاری از روابط عاطفی هر دو جنس کشش و میــل جنسی را در خود دارند و به نحوی خواستار این موضوع هستند که حتی برای یک بار هم که شده بتوانند با شریک عاطفی خود به برقراری رابطه جنسی بپردازند. همین امر می تواند موجب ایجاد رابطه جنسی در بین افراد شود. از نظر طبیعی و با توجه به سطح ترشح هورمون های بدن، افراد به دو دسته گرم مزاج و سرد مزاج تقسیم می شوند. افرادی که سرد مزاج هستند حتی بعد از ازدواج هم گرایش چندانی به برقراری رابطه جنسی با شریک عاطفی و جنسی خود در زندگی مشترک ندارند و از همین رو این افراد در روابط عاطفی گرایش زی
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*